Ναύπακτος, 16/03/2021

ΘΕΜΑ : Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου

Απροσωπεία του ΔΣ της ομοσπονδίας, επισκεφτήκαμε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου συναντηθήκαμε με την διευθύντρια κ. Βάσω Μουσγά. Ενημερωθήκαμε για την πορεία των εμβολιασμών αλλά και για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Επιπλέον μας ευχαρίστησε για την εθελοντική προσφορά επιχειρήσεων για τις ανάγκες του κέντρου υγείας.
Από την πλευρά μας διαπιστώσαμε την άψογη λειτουργία αλλά και τις ικανοποιητικού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που προσφέρει. Συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και οι συνταξιούχοι του κλάδου μας σε σχέση με την εξυπηρέτηση στο κέντρο υγείας. Επειδή το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου θεωρούμε ότι πρέπει να λειτουργεί με τον πιο άριστο τρόπο, εκφράσαμε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια μας στην επίλυση των προβλημάτων τόσο στο κτιριακό όσον και στην παροχή υπηρεσιών υγείας , ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε καλύτερες υπηρεσίες προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος