Ναύπακτος, 12/04/2019

Αρ.Πρωτ.: 787

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11/04/2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κατσιφάρας Απόστολος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του κ. Φράγκο Αντώνιο, κ. Καλαβρουζιώτη Αθανάσιο, κ. Κωταντούλα Κωνσταντίνο και κ. Πολυγένη Μαρία.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Περιφερειάρχης δέχτηκε ερωτήσεις και προβληματισμούς από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας που αφορούν τόσο τον επαγγελματία, όσο και την περαιτέρω ανάπτυξη της Ναυπακτίας. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε σε έργα που έχουν υλοποιηθεί στη Ναυπακτία και ενημέρωσε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Ακόμη, ενημέρωσε ότι η συνεργασία και η συχνή επικοινωνία της Περιφέρειας με τους φορείς θα είναι δεδομένη.
Τέλος, και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η ανάγκη ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα, της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού στη Ναυπακτία.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας