Τις τελευταίες ημέρες στην Ναύπακτο κυκλοφορεί η φήμη, δια στόματος του αντιδημάρχου κ. Χρ.Σαλαμούρα,οτι υπήρχε πρόταση στο Δήμο Ναυπακτίας για μεγάλη οικονομική επένδυση στους εργοταξιακούς χώρους στο Αντίρριο.
Η “πρόταση” αυτή, η οποία ποτέ δεν είδε το φώς της δημοσιότητας, πάντα κατά τον κ.Σαλαμούρα, απορίφθηκε κατόπιν αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας μετά απο σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αντίρριο απο τον αντιδήμαρχο κ.Κοτσανά, τον πρόεδρο του Αντιρρίου κ. Ασημακόπουλο και φορείς του Αντιρρίου καθώς επίσης και με δική μου παρουσία.
Κατόπιν αυτού και για αποκατάσταση της αλήθειας, θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου στο Αντίρριο,τον κ.Σαλαμούρα και κάθε ενδιαφερόμενο-εμπλεκόμενο, οτι ουδέποτε προσκλήθηκα ειτε προσωπικά είτε σαν πρόεδρος της ομοσπονδίας επαγγελματιων Ναυπακτίας, να παρευρεθώ στην παραπάνω σύσκεψη την οποία πληροφορηθηκα απο το διαδίκτυο, πολυ δε περισσότερο οτι ψήφισα και μαλιστα αρνητικά όπως διαδίδει ο κ.Σαλαμούρας.
Επίσης θέλω να συστήσω στον κ.Σαλαμούρα να είναι πιο προσεκτικός στις ανακοινώσεις του οσον αφορά την ομοσπονδία και εμένα προσωπικά για να μην αναγκαζόμαστε σε απολογία, και αν γνωρίζει οτι υπάρχει ενδιαφέρον για μια τοσο μεγάλη επένδυση στην περιοχή μας θα μπορούσε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και την Ομοσπονδία μας ώστε να πάρουμε απόφαση σαν Δ.Σ. και να εκφράσουμε επίσημα την άποψη μας όπως κάνουμε πάντα για κάθε θέμα που μας αφορά.

ΘΕΜΗΣ ΔΑΒΑΝΕΛΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ