χαιρετισμος προεδρου στην ιστοσελιδα της Ομοσπονδιάς_html_e40b608

Αγαπητοί συνάδελφοι,
αγαπητοί φίλοι επισκέπτες,

σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας &Δωρίδας.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, την τεχνολογία και την επίδραση της στη λειτουργία των επιχειρήσεων αποφασίσαμε τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μελών μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τη λειτουργία, την δραστηριότητα και τις παρεχόμενες συμβουλές και υπηρεσίες της ομοσπονδίας μας

Η απόφαση μας αυτή αποτελεί μία νέα προσπάθεια άμεσης επικοινωνίας των μελών μας. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω το συνάδελφο Νίκο Μελίστα απ΄ τον Μαραθιά Δωρίδας, γιατί χωρίς τη τεχνική και οικονομική βοήθειά του δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί η προσπάθεια μας αυτή.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να την εμπλουτίσουμε με νέες ενημερώσεις, ανακοινώσεις και καινοτόμες υπηρεσίες στοχεύοντας στην ανάδειξη τόσο των επιχειρήσεων των μελών μας όσο και της ευρύτερης περιοχής.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια περιμένοντας τη δική σας ανταπόκριση με παρατηρήσεις, σχόλια και απόψεις στο email της ομοσπονδίας omospondia.nafpaktou@gmail.com ή στο προσωπικό μου davanellos@yahoo.gr.

Mε φιλικούς χαιρετισμούς
Θέμης Δαβανέλλος